Predstavljamo priznane in edinstvene kuharske chefe, ki bodo sooblikovali dogodek Guštfest s svojimi kulinaričnimi kreacijami…

Chef Marko Pavčnik, lastnik restavracije Pavus, ki se nahaja na Starem gradu Laško, je razlog, da marsikateri gastronomski navdušenec zavije v Laško. Navdušuje s svežo, sezonsko obarvano in sodobno kulinariko, pri čemer mu posebno veselje pri kulinarične kreiranju dajejo divja zelišča na eni strani in gastronomija, pripravljena iz piva, na drugi strani.
Chef Pavčnik bo na Guštfestu predstavil svojo jed iz piva.

Marko Pavčnik

Na Guštfestu je ne bo primanjkovalo. Z nami bo chef restavracije Strelec in eden tehnično najbolj podkovanih kuharjev na sončni strani Alp. Dame in gospodje, Igor Jagodic, kuhar leta 2019 po oceni Gault Millau.

Igor Jagodic

Izjemni kuhar, dolgoletni chef restavracije Grad Tabor Laško in pionir slovenskega “slow fooda”. Branko Podmenik je vodja Pivnice Union in kot velik poznavalec piva in kulinarike zelo zaželen chef na prireditvi, ki bo povezovala pivovsko gastronomijo in nostalgične spomine.

Branko Podmenik

Chef Galerije okusov Marko Magajne se ponaša z mnogimi dosežki: prvo mesto na Global Chef Challenge-u Južne Evrope, članstvo v mednarodnem združenju JRE, 2 ekipni srebrni medalji na svetovnem prvenstvu v Luksemburgu, 2 ekipni bronasti medalji na kuharski olimpijadi v Nemčiji … Vedno znova rad razveseljuje novih okusov željne goste.

Marko Magajne

Uroš Štefelin je eden najboljših chefov v Sloveniji, ki vodi vrhunsko restavracijo Vilo Podvin pri Bledu. Njegov vir navdiha so tradicionalne jedi, ki jih uspešno nadgrajuje in vpleta v menije sodobne restavracije.
Je član JRE  in v soboto, 21. 9., bo ustvarjal jed iz piva na Laško Guštfestu. 

Uroš Štefelin